חומוס אליהו פתח תקווה - מבט מבחוץ

צפו: חומוס אליהו פתח תקווה נפתח ב"דאן טאון" ומחכה לאלפי עובדים ב-ב.ס.ר סיטי

הרשת, שמונה יותר מ-70 סניפים, מיקמה את הסניף החדש שלה בצנטרום העסקי של פתח תקווה בלוקיישן אסטרטגי. מאות אלפי שקלים הושקעו בחומוסייה, שמנסה למתג את עצמה יותר כמסעדה. כרגע בתקופת הרצה, אבל מצפים בכליון עיניים לחודשים הבאים בהם המתחם יתאכלס במאות בעלי עסקים ובעלי עסקים ואורחיהם. בעלי הסניף: "מחכים להמונים שיבואו לטעום את החומוס שלנו".

מתחם האוכל והקניות "דאן טאון" בב.ס.ר סיטי מתמרק לקראת פתיחת כל החנויות והמסעדות. כשקפצנו לבקר, גילינו שאחת מהמנות הראשונות שיוצאות מהמתחם, היא "חומוס אליהו", רשת החומוסיות הגדולה (והבעלים אף אומרים – "בעולם"), שהיא למעשה המוסד הקולינארי הראשון שנפתח ב"דאן טאון", שאמור להכיל עוד מסעדות רבות, שצפויות להאכיל את העובדים הרעבים והמבקרים במתחם.

צפו בביקור ביום הפתיחה של חומוס אליהו פתח תקווה

80 מ"ר, 35 סועדים בו זמנית

גודלו של הסניף, בו הושקעו לדברי הזכיינים, אלעד שטרית ומתן פירו, מאות אלפי שקלים, הוא כ-80 מ"ר בפנים ועוד מקום בחוץ, שאמור להכיל כ-15 שולחנות. ב"חמוס אליהו" פתח תקווה מציינים שהמסעדה יכולה להכיל כ-35 סועדים בו זמנית. כלומר, אם תהיה תפוסה מלאה של המסעדה בכל יום (ולכך הם מצפים כשייבנו הבניינים) – זה אומר מאות סועדים ביום. 

ב"חומוס אליהו" כמובן בונים על ההזמנות באונליין (עוד מעט סוגרים עם תן ביס + וולט), לכל המפונקים שלא יהיה להם כוח לרדת מהמשרדים למטה, או כאלה שעובדים רחוק. להערכתם, כשהמסעדה תתבסס, חצי מההזמנות יהיו באונליין או טייקאווי. הם גם בונים על אוכלוסייה שתגיע לאכול חומוס שלא קשורה למתחם ב.ס.ר סיטי – כמו אלה מגולדן טאוורס שממול.

האטרקציה: הסלטים של חומוס אליהו

התחילו ביוקנעם והגיעו לפתח תקווה

כשביקרנו במקום, בדיוק סעדו שרוליק פינטו ואייל טל, מנהלי הרשת. הם סירבו להתראיין, אבל נראו שמחים ומאושרים לקראת ההשקה ואופטימיים מאוד לקראת ה"בוסט" שהולך להיות. הזמנה עסקית חומוס פול גרגרים ואפשר (בפה מלא), להגיד שהמנות בהחלט עמדו בסטנדרט ואף יותר והן חיפו על קצת קשיים בהזמנות ובמלצרות. (סולחים, חבלי לידה). בהקשר הזה, ציין שטרית כי למרות שהם בתקופת הרצה, "אנחנו קוראים לכל מי שרוצה לעבוד אצלנו – מלצרים, טבחים, מנהלי משמרות ועוד – להגיע להתרשמות".

למי שלא מכיר את ההסטוריה, נספר שהרשת נפתחה על ידי הבעלים "אליהו" (כך הוא ממותג באתר האינטרנט של הרשת) בשנת 2008 ביוקנעם, בדרך למסע אחר החומוס המושלם. החומוסייה הצליחה מאוד ולאחר עשור וחצי הפכה לרשת שמונה כ-70 סניפים בכל רחבי הארץ. ברשת מתגאים בחומרי הגלם המשובחים ובתוספת הטחינה הייחודית של אליהו, שמן זית ישראלי – מקומי  ותבלינים ארומטיים שנשמרו בסוד.

עוד מקור לגאווה, לפי מנהלי הרשת, הם הסלטים, שלא רואים בכל חומוסייה מבחינת המגוון העשיר. אגב, אותם סלטים, נמכרים במבצע של 3 סלטים ב-50- שקלים בימי שישי: חומוס, טחינה, סחוג ירוק, חציל בטחינה, סלט פלפלים חריפים, סלק וגזר. שעות הפתיחה בימי חול הם 10:00 עד 19:00 ובימי שישי מ-9:00 עד 16:00. בשבת – סגורים. 

מתן פירו - מבעלי הרשת
מתן פירו - מבעלי הרשת
אייל טל מימין ושרוליק פינטו משמאל - מנהלי הרשת
אייל טל מימין ושרוליק פינטו משמאל - מנהלי הרשת

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
תובל סעדון - RANGE אופנועים

ריינג' אופנועים פתחו סוכנות חדשה בב.ס.ר סיטי. צפו בשני דגמים מובילים (וידאו)

סוכנות האופנועים המובילה בפתח תקווה, הגיעה לאחרונה למתחם העסקי ומציעה שלל דגמים של אופנועים וקטנועים מהמותגים הכי חזקים בשוק של הדו-גלגלי. השוק פורח לאחרונה בעיר, הרבה הודות לעומס בכבישים והמחסור בחניות – שהופכים את המכונית לנטל עבור רבים. "קהל הלקוחות שלנו גם נהנה מתנאי מימון אטרקטיביים, שלא ימצאו במקומות אחרים", אומר תובל סעדון, מנכ"ל הסוכנות.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading