קרייזי מיט פתח תקווה - סניף ז'בוטינסקי

רשת קרייזי מיט השיקו בשקט את הסניף המשודרג בפתח תקווה בהשקעה של מיליונים

רשת המזון המהיר, מבוסס בשר משובח, שנפתחה בעיר לפני עשור בדיוק, פתחה השבוע סניף ענק (כ-300 מ"ר) על ז'בוטינסקי, סמוך ללב הפועם של מתחם ב.ס.ר, רגע לפני אכלוסו. זהו למעשה שדרוג של הסניף הקודם, שפעל כמה מאות מטרים מערבה על אותו רחוב. בקרייזי מיט רואים בפתח תקווה יעד עיקרי ויפתחו סניף נוסף ב-Giss-In. הבעלים: "הייתה דרישה מהתושבים להתרחב".

בימים בהם לאפה שווארמה ממוצעת כבר עולה 50 שקל ויותר, אפשר למצוא במחיר דומה, פאסט-פוד מבוסס בשר אטרקטיבי הרבה יותר. רשתות המזון המהיר עם מנות בשר איכותיות, כובשות את ישראל, עוד מימי הסניף המיתולוגי של קרנף באבן גבירול ת"א, אבל בפתח תקווה השם הנרדף לטרנד הזה הוא "קרייזי מיט" (Crazy Meat).

צפו: ביקור בסניף החדש של קרייזי מיט פתח תקווה

הרשת, לה גם יש שני סניפים בראשון לציון, מתהדרת בתפריט של מבחר מנות בשרים, העטופות בתוך ג'בטה קריספית במרקם פריינה, או בתוך טורטייה עדינה ואוורירית, הנאפות במקום בתנור לבנים. הרעיון הוא להכניס לפה משהו פחות כבד ומשמין מפיתה או לאפה. הבשרים הם בעיקר מסוג אנטריקוט ארגנטינאי, חזה עוף, או המבורגר מנתח אנטריקוט. את המנות משלימים מבחר רטבים פיקנטיים (איולי), צ'ימיצ'ורי, פסטו ואבוקדו, שנעשים במקום – שגם הם ייחודיים לקרייזי מיט. 

לצד מנות הג'בטה והטורטיות בתפריט גם יש סלטים מבוססי בשר, שממלאים את הבטן ואף יותר, בטח אם לוקחים תוספות צ'יפס. לצמחונים שבינינו, המקום פחות מומלץ, למרות שיש מנת סלט מבוססת פטריות פורטבלו, הניצלות במקום. כשביקרנו במקום, שעת צהריים, הסניף היה די שומם. "אנחנו בהשקה שקטה", מספר אחד מבעלי המקום, אמיר שטורך. "אפילו עוד לא הוצאנו הודעות לעיתונות. אנחנו מתארגנים לאירוע פתיחה חגיגי אחרי פסח". 

קרייזי מיט פתח תקווה

300 מ"ר, 70 סועדים בבת אחת

שטורך, שהקים את הרשת יחד עם שותפו דניס סבסוב, מספר כי הרעיון לפתוח את הסניף החדש, הגיע בעקבות דרישה מלקוחות, בעיקר מתושבי פתח תקווה. הסניף הקודם, כמה עשרות מטרים משם, גם הוא על ציר ז'בוטינסקי, היה יותר סוג של דוכן. "פה זה כבר ממש מסעדה", הוא אומר. "מדובר בסניף הגדול ביותר שלנו, 300 מ"ר, שיכול להסעיד בבת אחת כ-70 אנשים". 

הסניף אולי בנוי כמסעדה, אך הוא פועל ללא מלצרים. ויותר מזה – אם תרצו להזמין, זה רק באמצעות מערכות ההזמנה האלקטרוניות, בעלות הממשק האינטואיטיבי והפשוט. לא הסתדרתם? יהיה מישהו שיבוא לעזור לכם. המחירים של מנות הג'בטה והטורטיות נעים בין 46 למעט בשר ל-74 ש"ח עם הכי הרבה בשר (390 גרם). יש משלוחים, אבל לא עובדים עם תן ביס או וולט. אפשר להזמין דרך האתר.

מה שמייחד את "קרייזי מיט", היא בעיקר הפעילות של שעות הלילה, כשאת המקום פוקדים בעיקר צעירים לפני או אחרי בילוי. הסניף הפתח תקוואי, כמו יתר הסניפים של הרשת, פתוח עד 4 וחצי בבוקר בלילות חמישי ושישי ובימים האחרים הוא מקדים את הסגירה ל-3. בימי שבת, הסניף פתוח משעה 13:00, שבשעות אלה מגיעות לשם בעיקר משפחות.

קרייזי מיט פתח תקווה
קרייזי מיט פתח תקווה

בונים על ב.ס.ר וביג

"השקענו בסניף הזה מיליונים", מציין שטורך, שבונה על המיקום האטרקטיבי, מרחק הליכה מתחנת הרכבת הקלה שתיפתח בנובמבר 2022 וממתחמי המשרדים הגדולים של ב.סר סיטי, שאמור להתחיל להתאכלס בחודשים הקרובים וכן של מתחם ביג, שאמור להיבנות במקום מפעל קניאל – וגם הוא אמור לאכלס בתוכו מאות משרדים חדשים עם עובדים, שיכולים להפוך לקוחות פוטנציאליים, כשהבטן מקרקרת. 

איך הסניף נערך פסח?

"בפסח אנחנו פתוחים כרגיל. אנחנו לא סניף כשר, אבל הוא יהיה נקי מחמץ. את המנות שלנו נעטוף בתחליפי לחם מבוססי תפוח אדמה. לא פחות טעים".

לפני כשבועיים דיווחנו לכם על רשימת מותגי האוכל, שעתידים אוטוטו לפתוח את סניפים במתחם Giss-In ברח' גיסין באם המושבות. בין המותגים נמצאת גם "קרייזי מיט", שהפתח תקוואים פתחו לה את התאבון. "הסניף בגיסין יהיה קטן יותר, כ-100 מ"ר", מציין שטורך, שמוסיף כי הסניף הקטן, בניגוד לגדול בז'בוטינסקי, יהיה כשר וסגור בשבת.

קרייזי מיט פתח תקווה ז'בוטינסקי על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
תובל סעדון - RANGE אופנועים

ריינג' אופנועים פתחו סוכנות חדשה בב.ס.ר סיטי. צפו בשני דגמים מובילים (וידאו)

סוכנות האופנועים המובילה בפתח תקווה, הגיעה לאחרונה למתחם העסקי ומציעה שלל דגמים של אופנועים וקטנועים מהמותגים הכי חזקים בשוק של הדו-גלגלי. השוק פורח לאחרונה בעיר, הרבה הודות לעומס בכבישים והמחסור בחניות – שהופכים את המכונית לנטל עבור רבים. "קהל הלקוחות שלנו גם נהנה מתנאי מימון אטרקטיביים, שלא ימצאו במקומות אחרים", אומר תובל סעדון, מנכ"ל הסוכנות.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading