במשך חודשים ארוכים עקבנו מקרוב אחרי התפתחות הפרויקט המסחרי המסקרן, שהולך על קונספט קולינארי עד הסוף. מפיצה עד פלאפל, מגורמה ועד מאפים. העסקים במתחם בונים על כל מי שמקרקרת לו הבטן, בין אם הוא נע על הפקקים של גיסין ובין אם הוא סתם רעב בבית. טעימה מהשמות: עד העצם, פיצה פופה, בית הפנקייק וג'ויה. ולא הזכרנו את שוק האוכל.
פרויקט Giss-In (גיס-אין) יהפוך אחרי הפסח למוצר מוגמר. המתחם, שבנייתו נמשכה כ-3 שנים ועבר בדרך תלאות לא קטנות ובעיקר בירוקרטיות, יושק למבקרים בעוד כחודש, כשייפתחו העסקים הראשונים במתחם. מביקור במקום עולה שהעבודות בתוך החללים עדיין בעיצומן, זאת למרות שכל התשתית כבר מוכנה ומזומנה ואחרי כל האישורים וההיתרים. בהקמת המתחם הושקעו עשרות מליוני שקלים.
צפו בביקור מהיום: 21.3.22
לדברי, חברת רושו, חלק מקבוצת יזמי הפרויקט, 98 אחוז מכל 4000 מ"ר שטחי המסחר כבר הושכרו. עסק אחד, שנמצא בחזית הרחוב, בגודל של 68 מ"ר, עדיין עומד להשכרה וכרגע לא ידוע מי עתיד לאייש אותו. במתחם יש כ-80 מקומות חניה, שהכניסה אליהם תהיה היישר מהרחוב.
האטרקציה של המתחם צפויה להיות שוק אוכל ראשון בפתח תקווה, שממותג כ-Z מרקט, בו יהיו מבחר חנויות פרודוקטים – קצב, ירקן, מעדנייה, בלוניס לאירועים, יינות וכו'. חלק מעסקי האוכל (הלא כשרים), צפויים להיות פתוחים גם בשבת.
לרשימת העסקים המלאה :
- חצפורי
- ג׳ויה
- תחנת לחם
- פיצוחי המושבה
- גוד פארם
- בי פרש
- אופטיקה בורוכוב
- ארטיזן
- עד העצם
- קרייזי מיט
- פיצה פופה
- בית הפנקייק
- אניס
- פלאפל בריבוע (הסניף עובר מ-YELLOW)
- זי-מרקט (Z-מרקט) – שוק האוכל
- עסק פנוי אחד להשכרה