עוד מקרה טראגי של גופה, שנמצאה רק אחרי מספר ימים בדירה בפתח תקווה. אמש (מוצאי שבת, 5.4), התקבל דיווח במוקד זק"א על אישה כבת 80 שנמצאה ללא רוח חיים ובמצב ריקבון מתקדם בדירתה ברחוב אסף שמחוני. לצידה, שהתה קשישה נוספת, סיעודית, שהתגוררה עם הנפטרת. הקשישה הייתה בהכרה מלאה, אך היא נותרה עם הקשישה שנפטרה, מבלי שהייתה לה יכולת להזעיק עזרה.
כוחות ההצלה הגיעו למקום אחרי שהשכנים הריחו ריח חריף מחוץ לדירה והבחינו במשלוחים שנותרו ליד הדלת ולא נאספו, הזעיקו את כוחות ההצלה. צוותי מד"א שהגיעו למקום נאלצו לאשר את מותה של המנוחה ופינו את הקשישה השנייה לבית החולים במצב קל. מתנדבי זק"א מרחב שרון צוות פתח תקוה, טיפלו בזירה הקשה במשך כארבע שעות, במתן כבוד לנפטרת ובאיסוף הממצאים.
לא מעט מקרים דומים קרו לאחרונה בפתח תקווה. המקרה האחרון היה בחודש הקודם כשגופת גבר כבן 60 נמצאה במצב ריקבון בדירה ברחוב יעל רום, לאחר ששכנים דיווחו על ריח חריף מהדירה. בפברואר 2025: גופת גבר כבן 62 התגלתה במצב ריקבון בדירה ברחוב יצחק איכילוב. בינואר גופת גבר כבן 60 נמצאה במצב ריקבון בדירה ברחוב טבריה, יממה בלבד לאחר מקרה דומה ברחוב מיכאליס שלמה.