המסעדה החדשה נמצאת שלבי הקמה במתחם האוכל של המקום הכי מסחרי ועמוס בעיר והיא תחליף את "המטבח של סימה", עם ותק של כ-25 שנים, בתקווה להפוך למוסד קולינארי חדש, אבל לא פחות פתח תקוואי מ"סימה". הצפי לפתיחה הוא בחלק השני של פברואר, כשהמטרה היא לחמם את הקיבה של הפתח תקוואים, עוד לפני סוף החורף. "מבטיחים בשר על הגריל והפלאנצ'ה ברמה הכי גבוהה שיש".
מסעדות הבשר בפתח תקווה נפתחות בקצב גבוה, שדווקא מתאים מאוד לרעבים הפתח תקוואים הלא-צמחונים, שידועים בחיבתם לנתח טוב של קבב מפורק, אנטריקוט עסיסי, שווארמה הודו עשויה, המבורגר, או שניצל פריך. בעוד כשלושה שבועות, כשהמוני רעבים מפתח תקווה יעמדו בתור לדלפק, נדע באמת אם מסעדת הבשרים החדשה TORF (טורף), תקיים את ההבטחה.
לוקיישן עם 2500 אוכלים ביום בממוצע
מתחם האוכל של עופר הקניון הגדול (קומה P4 ליד הקולנוע), הוא הגדול ביותר בעיר ואוכלים בו על פי הערכה כ-2500 אנשים בממוצע ביום, כלומר: אחוז אחד מהעיר, אוכל שם. יש כאלה שאוכלים שם פעם בשבוע וכאלה שממש כל יום. בשעות הפיק בצהרים ובערב, לעתים לא מוצאים מקום פנוי. לכן, אין מושג מתאים יותר ל"לוקיישן מנצח", בשוק האוכל של פתח תקווה.
על זה בדיוק בונה צוות "טורף", שמורכב משלושה שותפים: האחים שי מאור (בעלים), אורן מאור (בעלים ומנהל) ואבישי פרישקולניק, פתח תקוואי, תושב אם המושבות החדשה. "אנחנו 17 שנים בתחום האוכל", מציין שי. "אנחנו אוהבים אוכל ואוכלים בהרבה מקומות. מכירים את כל מנעד המסעדות. היו לנו זכיינויות בקפה-קפה, שיפודי ציפורה, פלאפל בריבוע, סבארו, ווק-טו-ווק ועוד. עכשיו הרגשנו שהגיע הזמן להקים משהו עצמאי משלנו".
"מאמינים בפתח תקווה"
שי מאור אומר בצניעות כי הם לא חושבים כרגע להפוך את TORF לרשת וחשוב להם להתמקד בהצלחה של הסניף הפתח תקוואי בקניון הגדול. "מסעדת הטורף תהיה חוויה קולינרית, שמבוססת על טעמים עזים ותשוקה אמיתית לאוכל", מוסיף מאור. "הקונספט הוא מנות שיוצרת שפית מוכשרת. תוכלו לטרוף אצלנו קבב מפורק, אנטריקוט עסיסי, שווארמה הודו עשויה, המבורגר ושניצל פריך עם תוספות מפתיעות. חגיגה של טעמים על לחם טרי, סלט, ובצלחת עם מגוון מנות עשירות".
למה דווקא בקניון הגדול פתח תקווה?
"קודם כל, אנחנו מאוד מאמינים בעיר פתח תקווה זה העסק השלישי שלנו בעיר הזו. מצאנו פה פינה טובה שהתפנתה בעקבות הסגירה של "המטבח של סימה". זו פינה של עסק-אוכל, שהוא לא רשת – והמקום מתאים לנו כמו כפפה ליד, מבחינת המיקום והטראפיק שהוא מביא. בניגוד ל"סימה", אנחנו לא מסעדה של בישולים, אלא ממוקדת באוכל בשרי טעים ומדויק. ידענו לבחור בכל פרמטר את הלחמים והבשר ברמה הכי גבוהה, עם השילובים הנכונים".
מי הקהל שמתאים ל-TORF?
"אנו צופים כי רוב האוכלוסיה תהיה בגילאי 15 עד 45, אבל האוכל שלנו מתאים לכל גיל ולכל מי שאוהב בשר. יהיו ארוחות בצלחת וגם מנות ילדים. כל אחד ימצא את הפינה שלו – בין אם זה סטייק פרגית במרינדה או שווארמה הודו נקבה. לבשר כמובן יהיו תוספות כמו אורז מיוחד, פוטאטו וצ'יפס".
מסעדת TORF היא בכשרות הרבנות פתח תקווה.