מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים.

לאוהבי האוכל מפתח תקווה צפויה חוויה קולניארית רעננה, עם פתיחתה של מרלין (MERLIN), המסעדה הקווקזית החדשה, שסיימה השבוע את הקמתה ומוכנה לארח סועדים – מיד אחרי יום כיפור. בעלי המסעדה הגיעו מהרצליה וחדרה לפתח תקווה, לאחר שזיהו דרישה למסעדה, שהיא לא רק אוכל, אלא גם (ובעיקר) בילוי. הם בחרו במקום בו פעל עד לפני כשנה וחצי בר הג'מס הישן (שעבר לפני שנתיים לרח' אפעל).

המסעדה פונה לקהל שאוהב את האוכל הקווקזי וכזה שמחפש מקום עם אוכל טוב לקיים בו אירוע – בר מצווה, ברית, גיבוש חברה – ועוד. המקום מכיל כ-100 מקומות ישיבה, המפוזרים בשולחנות בפנים ובמרפסת – ועל הבר. התפריט כולל סלטים קווקזים, כמו בודונג'ון (ליבת חציל בלעדי על גריל), מנות פתיחה, כמו סלמון גחלים (סלמון צלוי על גחלים בתיבול קווקזי) ותוספות כמו סירות תפוח אדמה מתובלות (עם שמן זין טימין, שום, שמיר ותבלינים).

אבל המנה הבולטת היא פלטת המלך, שכוללת, לדברי הצוות של MERLIN, פלטת בשרים מפנקת, אותה שמים במרכז השולחן עם מגוון של בשרים צלויים על גחלים – אנטריקוט, פרגיות, כבש, קבב – בתוספת ירקות על האש. מחיר הפלטה הוא 300 ש"ח. המקום, לו כשרות רגילה, צפוי להיות פתוח מ-6 בערב עד השעות הקטנות של הלילה ויהיה סגור בשישי ערב.

אוכל קווקזי במרפסת - מרלין MERLIN פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading