ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים.
לאוהבי האוכל מפתח תקווה צפויה חוויה קולניארית רעננה, עם פתיחתה של מרלין (MERLIN), המסעדה הקווקזית החדשה, שסיימה השבוע את הקמתה ומוכנה לארח סועדים – מיד אחרי יום כיפור. בעלי המסעדה הגיעו מהרצליה וחדרה לפתח תקווה, לאחר שזיהו דרישה למסעדה, שהיא לא רק אוכל, אלא גם (ובעיקר) בילוי. הם בחרו במקום בו פעל עד לפני כשנה וחצי בר הג'מס הישן (שעבר לפני שנתיים לרח' אפעל).
@merlin.petahtikva עוד קצת וכולכם תכירו את מרלין בפתח תקווה, 14.10 הפתיחה הרשמית #מרלין #פתחתקווה #מסעדה #מסעדהחדשה #מקוםמומלץ #אוכל #אוכלטעים #אוכלבוכרי #טיזר ♬ צליל מקורי - מרלין
המסעדה פונה לקהל שאוהב את האוכל הקווקזי וכזה שמחפש מקום עם אוכל טוב לקיים בו אירוע – בר מצווה, ברית, גיבוש חברה – ועוד. המקום מכיל כ-100 מקומות ישיבה, המפוזרים בשולחנות בפנים ובמרפסת – ועל הבר. התפריט כולל סלטים קווקזים, כמו בודונג'ון (ליבת חציל בלעדי על גריל), מנות פתיחה, כמו סלמון גחלים (סלמון צלוי על גחלים בתיבול קווקזי) ותוספות כמו סירות תפוח אדמה מתובלות (עם שמן זין טימין, שום, שמיר ותבלינים).
אבל המנה הבולטת היא פלטת המלך, שכוללת, לדברי הצוות של MERLIN, פלטת בשרים מפנקת, אותה שמים במרכז השולחן עם מגוון של בשרים צלויים על גחלים – אנטריקוט, פרגיות, כבש, קבב – בתוספת ירקות על האש. מחיר הפלטה הוא 300 ש"ח. המקום, לו כשרות רגילה, צפוי להיות פתוח מ-6 בערב עד השעות הקטנות של הלילה ויהיה סגור בשישי ערב.