ברד קלאב פתח תקווה

צפו: ברד קלאב פתח תקווה נפתח השבוע בקהילון נווה גן בהשקעה של כמיליון ש"ח

סופסוף תושבי השכונה יכולים לפתוח (גם לסגור) את היום בכיף עם קפה ומאפה, מרחק הליכה מהבית, מבלי להזיז את האוטו. רשת הבייקרי מקבוצת לנדוור בחרה במרכז המסחרי השכונתי החדש, כנקודת היציאה שלה מתל אביב, שם כבר פועלים בהצלחה שני סניפים. מצאנו סנדוויצ'ים, לחמים, עוגות ושבלולים – שכולם נאפים במקום. "שמחים להביא בשורה חדשה לשכונה", אומר בעלי הסניף, אור רז הפתח תקוואי.

ברד קלאב פתח תקווה, שנפתח השבוע בקהילון נווה גן, אמור לשנות את הרגלי הצריכה של תושבים רבים רבים הגרים בצד המערבי והדרומי של השכונה, שעד היום, היו צריכים לנסוע לקניון הגדול, למימי ונונו, ל-meex אם המושבות, או להרחיק למתחם Giss-in – רק בשביל למצוא שכיף לשבת בו עם קפה ומאפה טוב. מהשבוע, לאחר כשנתיים של הקמה ותכנון והשקעה של כמיליון ש"ח – סופסוף נפתח ברדקלאב פתח תקווה, באיחור של כשנה מהתכנון, בעיקר בגלל המלחמה.

צפו: הלקוחות הראשונים של ברד קלאב פתח תקווה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok בראד קלאב פתח תקווה בייקרי חדש נפתח בנווה גן בהשקעה של מיליון שקלים #נווהגן #ברדקלאב #בייקרי #פתחתקווה ♬ צליל מקורי פתח תקווה NEWS

לא כמו רולדין וארומה

הגענו אל המקום אתמול (3.9) בשעות הבוקר המאוחרות והברד קלאב היה די הומה – ולא רק בגלל ההתלהבות של ההתחלה. ברדיוס של חמש דקות הליכה ממנו גרים כ-10,000 תושבים, שמבחינתם מקום כזה הוא "מאסט" גדול – וזה מסביר את העניין הגדול שברדקלאב פתח תקווה יוצר בנווה גן. ואפשר להתפלא איך לא היה מענה לזה כל השנים. "אני שמח שפתחנו מקום שמביא בשורה לשכונה", אומר לנו אור רז, זכיין ומנהל הסניף. "קיבלנו עד עכשיו פידבקים מצוינים ומרגישים בהתלהבות של התושבים".

רז, שנולד וגדל בפתח תקווה, מכיר היטב את העיר והבין שיש דרישה חזקה למקום כמו הברד קלאב. לאחר שבע שנות עבודה בלנדוור שברחוב שם, הוא גם למד את הטעם של הפתח תקוואים והוא בטוח שיידע לקלוע אליו במקום החדש. "הייחודיות שלנו, בהשוואה למקומות כמו רולדין וארומה – זה היחס האישי שמקבל כאן הלקוח והתפריט המגוון והמיוחד", הוא אומר. "מעבר לכך אנחנו חדשים וחדשניים. ומעל הכל – הטריות. הכל כאן נאפה במקום. אנחנו לא שומרים שום דבר מאתמול".

אופיר רז, שיר מרכוס ואור רז (מימין לשמאל) - פותחים את ברד קלאב פתח תקווה

אפשר לארגן פרלמנט

ברד קלאב הוא למעשה "מותג-בן" של רשת בתי הקפה הענקית לנדוור, שהבינה שהיא יכולה להתפתח לכיוון מותג מתחום הבייקרי, שאהוב על הקהל הישראלי. הסיפור של בראד קלאב התחיל מרצון של רשת לנדוור לייצר בעצמם את הלחם שמוגש בבתי הקפה של הרשת. מתוך הבנת הפוטנציאל, החליטו בלנדוור להקים רשת בייקריות, שצפויה להפוך לרשת כלל ארצית עם מעל 40 סניפים.

בברדקלאב לא תמצאו את הלוגו של לנדוור, אבל אפשר להרגיש את הנגיעות של הרשת במוצרים ובעיצוב. המקום נותן אווירה טובה. מעצם זה שהוא נמצא בשכונה ולא בקניון או במרכז שכונתי הומה – זה כבר נותן את הרוגע שצריך לקפה ומאפה טוב. מעבר לכך, יש נישה של חצר מרופדת בדשא סינטטי עם כיסאות ושולחנות נוחים וקלים, שאפשר תמיד לחבר – אם רוצים, למשל, לארגן פרלמנט בית קפה. אין מלצרים. מזמינים בדלפק ולוקחים לשולחן.

הצוות של ברד קלאב פתח תקווה
הצוות של ברד קלאב פתח תקווה

אז מה בתפריט?

מצאנו במקום שבלולי מאפה מתוקים ב-24 שקלים ש"ח, עוגות בחושות במחירים של בין 47 ל-52 ש"ח ולחמים בין 21 ל-27 ש"ח. זאת בנוסף לכריכים בכל מיני סוגי לחמים ולחמניות, כמו כריך חביתה בלחם כפרי, מקושקשת עם חמאה או עם חמאת כמהין בלחמניות, כריך טונה בלחם ארבעה קמחים, כריך סלמון, כריך קפרזה מוצרלה, כריכי פניני גבינות בלחם פוקאצ'ה רך במחירים שנעים בין 18 ל-36 ש"ח.

בברד קלאב מספקים את כל סוגי הקפה למיניהם מקפוצינו ואמריקנו ואייס קפה ועד למשקאות תה וחליטות לימונית לואיזה ופירות יער במחיקים שנעים בין בין 9 ש"ח ל-21 ש"ח – תלוי המשקה. בברד קלאב גם מוכרים מיצים טבעיים ואורגניים במחירים שנעים בין בין 15 ל-19.

למרות שהוא רק עכשיו הוקם, לא צריך כרגע עובדים חדשים לברד קלאב פתח תקווה, בו עובדים כרגע במשמרות כ-15 עובדים. שעות הפתיחה הן כרגע מ-7 בבוקר עד 21 בערב וייתכן שיהיה פתוח לשעות מאוחרות יותר בהתאם לדרישה. בימי שישי פתוח מ-7 בבוקר עד 15 בצהרים, או לפני כניסת השבת. כתובת: מבצע דקל 9, פתח תקווה.

 

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading