לחם בשר פתח תקווה - ביקור של הרב יאשיהו, הרב שלמה מחפוד וראש העיר רמי גרינברג

צפו: יאשיהו פינטו, שלמה מחפוד ורמי גרינברג – השיקו את מסעדת "לחם בשר" פתח תקווה

בשורה לתושבי פתח תקווה המסורתיים, הדתיים והחרדים: יש מסעדת בשרים שאין שום שאלה לגבי הכשרות המלאה שלה. זו אולי המסעדה הכי כשרה שיש בפתח תקווה, בטח אחרי שלאחרונה כיבדו בבואם הרבנים המכובדים, שנכנסו לתוך המטבח ובדקו קלה כחמורה את הכשרות במקום. הסניף נפתח לפני פחות מחודשיים וכבר עשה לו שם במגזר של מקום עם אוכל איכותי, אבל הכי חשוב – כשר.

בשעת צהריים עמוסה, הגיחו לפתע הרב יאשיהו פינטו, שנערץ גם על ידי רבים מתושבי פתח תקווה, הרב שלמה מחפוד, חבר מועצת חכמי התורה, ראש מערכת הכשרות של בד"ץ יורה דעה וראש העיר רמי גרינברג – לתוך המסעדה החדשה, בביקור שהיה מחתרתי (עד לכתיבת שורות אלה…). מעבר לבדיקת הכשרות ב"לחם בשר", שכפי שכבר פרסמנו, היא הדוקה מאוד עם משגיח כשרות קבוע – הביקור גם נוצל לקביעת מזוזה – ובכך הושק הסניף כהלכה.

צפו בביקור של הרבנים במסעדת "לחם בשר" פתח תקווה

"הרב מחפוד היה שבע רצון מהכשרות בלחם בשר פתח תקווה"

מביקורים שלנו במקום, עולה כי הקהל הדתי-מסורתי-חרדי, הפוקד את "לחם בשר" פתח תקווה, מרגיש במגרש הביתי שלו ולמרות שמדובר במסעדת בשרים, הוא יכול להיות שקט לגבי הכשרות, שהיא כאמור בהשגחת הרב מחפוד. "המקום היה לשביעות רצונו של הרב מחפוד", ציין משגיח הכשרות הראשי של המסעדה, דוד בן נאים. "וצריך לומר שגם לשביעות כל אלה שירצו לשבת במקום ששומר על הכשרות המוקפדת והמהודרת שלו".

מסעדת לחם בשר נפתחה באפריל 2023 וכבר עשתה לה שם ברחבי העיר. מדובר במסעדה יוקרתית (אם כי לא נחשבת יקרה), שנמצאת במתחם שופ TIME, ברח' תוצרת הארץ. היא מציעה תפריט מיוחד, שזכה להצלחה רבה בסניפי הרשת – בתל אביב, הרצליה, ראשון לציון וירושלים. היא יכולה להכיל בו זמנית לא פחות מ-150 סועדים, אבל תמיד מומלץ להזמין מקום.

מחכים לחם בלחם בשר פתח תקווה
מחכים לחם בלחם בשר פתח תקווה

כשרות, כשרות - אבל מה יש בתפריט?

במסעדה יש תפריט מגוון של מאכלי בשר משובחים משולבים עם רכיבי לחם בכשרות מהודרת, עם דגש על טריות וחווית טעם משובחת באווירה רומנטית ויוקרתית.

במסעדה תמצאו מבחר בשרים טריים של רמת הגולן, יינות בוטיק ישראלים ולחם טרי מהטאבון. המסעדה גם פונה לקהל יעד עסקי, במיוחד למשרדים הרבים בסביבה עם עובדים שמנצלים פגישה עסקית לארוחת צהרים טובה וכן אירועי חברה המתקיימים במקום.

אז מה בתפריט? פירטנו לכם כאן את 13 המנות העיקריות, שמוגשות עם תוספת אחת. ניתן להוסיף תוספת ב- 15 ₪ – אבל שווה להגיע למסעדה ולראות את התפריט המלא – יש שם הפתעות.

חוגגים ב"לחם בשר" פתח תקווה - מתוך אתר הבית
  • עראיס בקר רבעי פיתה במילוי תערובת הבשר הייחודית שלנו צלויים על הגריל וטחינה | 84 ₪
  • סינייה טלה ראגו טלה וירקות שורש בבישול ארוך, גלדי בצל וקוביות חציל, סוכריות שרי, גרגירי חומוס,
  • עשבי תיבול ותבלינים ארומטיים במחבת עטופה בבצק | 96 ₪
  • שניצל ענק חזה עוף טרי בציפוי תערובת פריכה של פירורי לחם ופנקו בתוספת צ'יפס | 76 ₪
  • המבורגר קציצת המבורגר עסיסית במשקל 250 גרם צלויה בגריל מוגשת לצד צ'יפס 
  • תוספת לבחירה: ביצת עין 9 ₪| בצל מטוגן 7 ₪| פטריות 9 ₪| פלפל קלוי 9 ₪| אסאדו 18 ₪ | 84 ₪
  • פרגית צלויה, צ'ימיצ'ורי לימון, קרעי תפוחי אדמה | 92 ₪
לחם בשר פתח תקווה - איכות וכשרות בביס אחד
  • קבב קבב בגריל בתיבול תערובת הבית על טחינה סמיכה, סלט ירקות גריל | 119 ₪
  • סטייק סינטה מיושן 300 גרם צלוי על הגריל, עם שעועית ירוקה מוקפצת בשום ושמן זית מזוגג בציר בקר ורוטב יין אדום | 145 ₪
  • סטייק אנטריקוט 250/350 גרם אנטריקוט מיושן בתוספת קרעי
  • תפוחי אדמה מתובלים בפסטו פטרוטזליה | 149/169 ₪
  • פילה בקר פילה בקר מיושן, פטה תפוחי אדמה וציר בקר 200/300 גרם | 165/195 ₪
  • צלעות טלה עסיסיות מוגשות עם שיפוד ירקות קלויים | 179 ₪
  • פריים רייב נתח אנטריקוט על העצם, במשקלים משתנים | 50 ל-100 גרם ₪

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading