EATALIA פתח תקווה

הסניף הראשון של EATALIA (איטליה) ייפתח מחר (30.5) בעמי ב.ס.ר סיטי בהשקעה של 20 מיליון ש"ח

דבר כזה עוד לא ראיתם, בטח לא בפתח תקווה: מתחם ענק של שתי קומות בשטח 1800 מ"ר, שכולו על טהרת האוכל האיטלקי: לצד מסעדה איטלקית, תמצאו שם גם בייקרי, חנות יין, בר גבינות, דוכן קפה וגלידה, שוק ירקות, ברים של טאבון ודגים. זהו מיזם ראשוני מסוגו של המסעדן איציק אנקונינה, יחד עם השף קובי בכך והמנכ"ל קובי בכר (כן, אותו שם), שמסר: "ההשראה: אל נסיונל בברצלונה ופוד הול באמסטרדם".

השלט של EATALIA כבר מתנוסס חודשים רבים על צומת הרחובות יצחק רבין-ז'בוטינסקי, זאת מבלי שאף אחד מבין מאות אלפי העוברים ושבים יודעים מה מסמל שם מותג זה. אז עכשיו זה כבר לא סוד: המקום ייפתח מחר במתחם עמי ב.ס.ר סיטי ומזמין את הלקוחות לראות עד כמה שווה הייתה ההשקעה הגבוהה בסניף הראשון (ואולי לא האחרון של הרשת) – 20 מיליון ש"ח.

EATALIA פתח תקווה בב.ס.ר סיטי
EATALIA פתח תקווה בב.ס.ר סיטי

מדובר על מתחם קולינריה בסגנון איטלקי שמאחורי המיזם עומדים המסעדן איציק אנקונינה, הבעלים של רשת המסעדות האיטלקיות JOYA, שפתחה לאחרונה סניף במתחם GISS-IN, שברחוב גיסין ומנכ"ל המתחם קובי בכר. "ההשראה למתחם באה ממתחמי אוכל באירופה כמו אל נסיונל בברצלונה, פוד הול באמסטרדם ומתחמי איטלי ונעשו התאמות לקהל הישראלי, בין היתר בנושא הכשרות", מסר בכר.

למה דווקא EATALIA?

"ראשית עלויות ההפעלה וחומרי הגלם במטבחים אחרים הרבה יותר גבוהות, מה שמשפיע על מחיר המנה. בשווקים שהוקמו בעבר, זו הייתה עסקת נדל"ן. יזמים לקחו שטח והשכירו אותו לגופים שונים שהתחרו זה בזה. במתחם שלנו כל העסקים בבעלותנו. אין פה זכיינות ואנחנו מעסיקים את מנהלי הדוכנים. לקוח שנכנס למתחם הוא לקוח שלנו".

EATALIA פתח תקווה - מבט מלמעלה
EATALIA פתח תקווה - מבט מלמעלה

גודל המתחם 1,800 מ"ר בשתי קומות, וכולל לא פחות מ-250 מקומות ישיבה. הקומה הראשונה כוללת בייקרי, חנות יין ובר גבינות והשנייה כוללת מסעדה איטלקית, דוכן קפה וגלידה, שוק ירקות, ברים של טאבון ודגים. כמו כל עסקי האוכל בעמי ב.ס.ר סיטי – גם EATALIA הוא כשר.

"טעימה" מבפנים - מה צפוי להיות במתחם EATALIA?

EATALIA פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading