יאשקה פתח תקווה COMING SOON - מחר הפתיחה בגיסין

יאשקה שווארמה פתח תקווה יפתחו מחר (23.5) סניף ראשון בעיר במתחם Giss-in

לאחר מספר חודשים לא קטן של הכנות, בעוד פחות מ-24 שעות, בשעה 18:00, השווארמיה החדשה תפתח את שעריה ללקוחות רעבים שיגיעו משכונת אם המושבות החדשה וסביבותיה לטעום מהבשר של הרשת, שפתחה כבר 10 סניפים בישראל – בתל אביב, רמת השרון, ראשון לציון, רעננה נתניה וכפר סבא. מחיר לאפה שווארמה (הודו, עגל, או מיקס) – 59 ש"ח. כל המחירים של יאשקה – בפנים. 

אם יש משהו שתושבי פתח תקווה, חובבי השווארמה חיכו לו, זו עוד רשת המתבססת על מה שהפך בשנים האחרונות למאכל הלאומי שלנו. "יאשקה", רשת השווארמה החדשה שהגיעה לפתח תקווה ותפתח מחר (23.5) את הסניף הראשון שלה בעיר, במתחם Giss-in, צפויה לתת "פייט" לא רע לסניף של דבוש, שפתח לפני יותר מחצי שנה בעמי ב.ס.ר סיטי על ז'בוטינסקי-יצחק רבין.

עובדים ביאשקה שווארמה פתח תקווה - בצלחת, פיתה או לאפה?
עובדים ביאשקה שווארמה פתח תקווה - בצלחת, פיתה או לאפה?

מחכים לפיק: 30 סועדים בו זמנית

גודלו של הסניף, די דומה לשאר הסניפים של הרשת (11 במספר), כ-100 מ"ר, כולל מקומות ישיבה שיוצבו בחוץ. סך הכל המקום יכול להכיל כ-30 סועדים בו זמנית. את ההזמנות אפשר יהיה לבצע מהדלפק, או דרך מכונות אוטומטיות שיוצבו בתוך המסעדה. "היחס שאנחנו נותנים ללקוחות הוא חם ונותנים דגש על השירות", מסרו לנו מיאשקה, שאת הסניף הראשון שלה פתחה ב-2009 בתל אביב. "פה זה לא בית חרושת של שווארמה. לא סתם יש לנו לקוחות קבועים, שקונים אצלנו בכל הסניפים". 

אז מה יהיה אפשר למצוא ביאשקה פתח תקווה?

קודם כל, התפריט מעט יותר מגוון מזה של דבוש. לצד מנות של פיתה שווארמה (ב-49 ש"ח), אפשר גם למצוא פיתות של קבב (44 ש"ח), נקניקיות מרגז (51 ש"ח), שיפודי פרגית קבב (44 ש"ח) וחזה עוף (41 ש"ח). אם תחפצו בלאפה, אז שווארמה אצל יאשקה תעלה לכם 59 ש"ח ואילו מנת לאפה עם חזה, פרגית עוף, או קבב תעלה לכם 46 ש"ח.

מתחם GISS IN - אם המושבות
מתחם GISS IN - אם המושבות

וליאשקה יש פלאפל, פלאפל, פלאפל

אם הגדלתם ראש ובא לכם את המנות בצלחת, אז שווארמה תעלה לכם 75 ש"ח עם שתי תופסות לבחירה (צ'יפס/סלט). אם לא בא לכם שווארמה, תוכלו למצוא מנות בצלחת של שני שיפודי פרגית או קבב ב-76 ש"ח, או נקניקיות מרגז ב-69 ש"ח – גם זה עם שתי תוספות לבחירה. הצמחונים והטבעונים שבינינו יוכלו למצוא ביאשקה גם מנות פלאפל בפיתה (25 ש"ח), בלאפה (38 ש"ח – זוכרים שמצאנו לאפה פלאפל לפני שנה וחצי ב- 20 ש"ח בשיפודי חן?) ובצלחת (עם שתי תוספות) ב-41 ש"ח.

ביאשקה אפשר למצוא גם מנות סלטים, מסלט הבית ערבי קצוץ ב-35 ש"ח ועד סלט עגבניות חריף, עריסה, רבע ק"ג חומוס או טחינה במחירים של 15-20 ש"ח. קופסת צ'יפס גדול תעלה לכם 23 ש"ח ואילו פחית קולה זירו תעלה לכם 11 ש"ח. ביאשקה שווארמה מצהירים שהם לא מתפשרים על האיכות. "אנו משקיעים בכל מנה ומנה את כל האהבה שיש לנו לתת לאוכל", מסרו מהרשת. "ניתן להזמין אצלנו ארוחות קבועות למוסדות ומשרדים, על בסיס קבוע או משתנה, וכמו כן קייטרינג מפואר לאירועים".

לקוחות ביאשקה שווארמה תל אביב (מתוך אתר הבית של יאשקה)
לקוחות ביאשקה שווארמה תל אביב (מתוך אתר הבית של יאשקה)

יאשקה שווארמה תיתן קרב לעסקי האוכל האחרים ב-Giss-in?

מתחם Giss-in (גיס-אין), שנפתח לפני כשנה ברח' גיסין על אם המושבות חדשה, הוקם על טהרת עסקי האוכל והקולינריה, על מנת לתת לתושבי פתח תקווה ובעיקר לתושבי השכונות, הנמצאים מרחק הליכה ממנו, אופציה טובה לבילוי, מבלי להוציא את האוטו ולנסוע למתחמים רחוקים יותר. ואגב, אם לא בא לכם להגיע ל-Giss-in בשביל שווארמה, בקרוב ייפתח מערך המשלוחים של יאשקה.

בין עסקי האוכל שפתחו אפשר למצוא רשתות רבות, רובן סיקרנו בפתח תקווה NEWS, כמו: בית הפנקייק המקורי, קרייזי מיט, B-FRESH, מסעדת ג'ויה, ווק ריפאבליק ובקרוב גם המבורגריה של רשת בורגר סטיישן. במקור, התכנון היה שבמקום יאשקה ייפתח במקום סניף של רשת מסעדות הבשר "עד העצם", אולם זו סגרה לא מזמן את כל סניפיה בארץ. במתחם נותר עוד שטח אחד להשכרה, המיועד גם הוא למקום בילוי – סמוך למסעדת ג'ויה בחלק המזרחי של המתחם (לכיוון נווה דקלים).

שעת הפתיחה של יאשקה: מ-11 בבוקר עד 11 בלילה בימי חול, בימי שישי עד כניסת השבת ובמוצ"ש מצאת השבת עד 11 בלילה. הסניף כשר וסגור בשבת. 

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading