קפאו פתח תקווה מסעדה תאילנדית

רשת קפאו (KAPAO) פתחה מסעדה תאילנדית חדשה בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

במתחם המסחרי המתפתח של העיר, התחילו בסניף בהרצה שקטה, אבל כזאת שיכולה לייצר הרבה קרקורי בטן והעלאת ריר, בעיקר בקרב הפתח תקוואים חובבי האוכל התאילנדי. הערך המוסף הוא הכשרות, שנדירה בנוף האסיאתיות. התפריט עוד לא שלם, אבל המסעדה ממורקת כבר לארח אורחים רבים (מצפים לתפוסה של 80 סועדים בו זמנית). אז מה יש בקפאו? התפריט והמחירים בפנים.

לאחר שישה חודשי בנייה ועיצוב ובהשקעה של מעל 2 מיליון ש"ח, נפתחה מסעדה תאילנדית חדשה וכשרה של רשת קפאו. זה יהיה סניפה השני של הרשת, שאחרי ההצלחה בבית שמש, החליטה להתרחב גם לפתח תקווה בלוקיישן מרכזי. מבדיקה שלנו עולה כי כמעט ואין מסעדות על טהרת המטבח התאילנדי בעיר ומה ששולט זה יותר היפני (ניהון נובה, ג'פניקה פתח תקווה, ניני צ'ו, לדוגמא).

אז מה התפריט? סירקו את ה QR ותגיעו לתפריט של קפאו. נדגיש שוב: המסעדה בפתח תקווה עם תפריט הרצה בלבד
אז מה התפריט? סירקו את ה QR ותגיעו לתפריט של קפאו. נדגיש שוב: המסעדה בפתח תקווה עם תפריט הרצה בלבד

נכון שיש את ג'ירף פתח תקווה, ווק ריפבליק פתח תקווה ו-ווקאווי, שמגדירות את עצמן מסעדות תאילנדיות, אבל אלו בעיקר מתבססות על טייק-אוואי ופחות על לקוחות שבאים למסעדה לשבת. בקפאו פתח תקווה בדיוק בונים על הקהל הזה ומוכרים גם אווירה תאילנדית.

התחושה שאנחנו בתאילנד, מתבטאת בעיצוב הפנים (אפילו יש אופנוע "טוק טוק" בכניסה), בתפריט ובעיקר במנות שיוצאות מידיו של השף, שלפני שפתח את הרשת בבית שמש, חי בתאילנד שנתיים ולמד את רזי הבישול התאילנדי מהיסוד.

טוק טוק תאילנדי בקפאו פתח תקווה

התפריט (שגם הוא, עדיין נמצא בהרצה) מכיל מגוון גדול של מנות עיקריות מוקפצות של עוף/בקר/טופו על בסיס אורז או נודלס, לצד קומבינציות מגוונות של סושי (שיגיעו בהמשך). יש גם מנות ראשונות, קינוחים ומנות ילדים. הייחודיות של המסעדה בנוף המסעדות האסיאתיות, הוא באופן ההכנה, באותנטיות של חומרי הגלם ותשומת הלב האישית המוקדשת לכל מנה ומנה.

במסעדה מבצעים עכשיו השקה שקטה, ובה בעת, שמחים מאוד לקבל את הלקוחות הראשונים. שעות הפתיחה עדיין לא הוגדרו באופן קבוע ויחליטו על כך לקראת השקת המסעדה באופן רשמי.

עוד ב-אוכל ובילויים

בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading