במתחם המסחרי המתפתח של העיר, התחילו בסניף בהרצה שקטה, אבל כזאת שיכולה לייצר הרבה קרקורי בטן והעלאת ריר, בעיקר בקרב הפתח תקוואים חובבי האוכל התאילנדי. הערך המוסף הוא הכשרות, שנדירה בנוף האסיאתיות. התפריט עוד לא שלם, אבל המסעדה ממורקת כבר לארח אורחים רבים (מצפים לתפוסה של 80 סועדים בו זמנית). אז מה יש בקפאו? התפריט והמחירים בפנים.
לאחר שישה חודשי בנייה ועיצוב ובהשקעה של מעל 2 מיליון ש"ח, נפתחה מסעדה תאילנדית חדשה וכשרה של רשת קפאו. זה יהיה סניפה השני של הרשת, שאחרי ההצלחה בבית שמש, החליטה להתרחב גם לפתח תקווה בלוקיישן מרכזי. מבדיקה שלנו עולה כי כמעט ואין מסעדות על טהרת המטבח התאילנדי בעיר ומה ששולט זה יותר היפני (ניהון נובה, ג'פניקה פתח תקווה, ניני צ'ו, לדוגמא).
נכון שיש את ג'ירף פתח תקווה, ווק ריפבליק פתח תקווה ו-ווקאווי, שמגדירות את עצמן מסעדות תאילנדיות, אבל אלו בעיקר מתבססות על טייק-אוואי ופחות על לקוחות שבאים למסעדה לשבת. בקפאו פתח תקווה בדיוק בונים על הקהל הזה ומוכרים גם אווירה תאילנדית.
התחושה שאנחנו בתאילנד, מתבטאת בעיצוב הפנים (אפילו יש אופנוע "טוק טוק" בכניסה), בתפריט ובעיקר במנות שיוצאות מידיו של השף, שלפני שפתח את הרשת בבית שמש, חי בתאילנד שנתיים ולמד את רזי הבישול התאילנדי מהיסוד.
התפריט (שגם הוא, עדיין נמצא בהרצה) מכיל מגוון גדול של מנות עיקריות מוקפצות של עוף/בקר/טופו על בסיס אורז או נודלס, לצד קומבינציות מגוונות של סושי (שיגיעו בהמשך). יש גם מנות ראשונות, קינוחים ומנות ילדים. הייחודיות של המסעדה בנוף המסעדות האסיאתיות, הוא באופן ההכנה, באותנטיות של חומרי הגלם ותשומת הלב האישית המוקדשת לכל מנה ומנה.
במסעדה מבצעים עכשיו השקה שקטה, ובה בעת, שמחים מאוד לקבל את הלקוחות הראשונים. שעות הפתיחה עדיין לא הוגדרו באופן קבוע ויחליטו על כך לקראת השקת המסעדה באופן רשמי.